Cookie- og privatlivspolitik

Slut med at købe Photoshop

Fremover kan du ikke længere købe Photoshop, men skal abonnere på programmet, som skifter navn og får nye, smarte funktioner.

  • Dato: 07.05.2013

Til juni kommer der ny version af Photoshop, og det bliver den første udgave af programmet, som man ikke længere kan købe. I stedet skal man abonnere på det via Adobes Creative Cloud, og billedbehandlingsprogrammet skifter navn, så det kommer til at hedde CC, som står for netop Creative Cloud, i stedet for CS. Allerede nu er det ikke muligt at købe den nuværende version CS6 via Adobes hjemmeside, men man kan oprette abonnement på den.

Abonnementet koster 183,27 kroner om måneden, og har du i forvejen CS3, CS4, CS5 eller CS6, kan du få det første år for 91,02 kroner om måneden, og man binder sig for et år. Prisen er lidt lavere, hvis du vælger den engelske version af programmet. Udover programmet får man 20 GB plads til at gemme billeder i Creative Cloud på internettet. De bliver så synkroniseret, hvis man bruger flere computere.

Adobe vil løbende udsende opdateringer med nye funktioner til Photoshop, så du altid er opdateret, og du kan installere Photoshop CC på to maskiner. Den nye udgave af programmet får en lang række nye funktioner fra starten, blandt andet filteret Camera Shake Reduction, der kan gøre fotos, der er slørede på grund af kamerarystelser, skarpe.

Raw-konverteren bliver opgraderet til Adobe Camera Raw 8 og får blandt andet Healing Brush, så man nemt kan fjerne fx en lygtepæl direkte i raw-konverteren. Camera Raw kan også bruges som et filter, så man kan lave justeringer på alle typer billeder direkte i Photoshop.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev