Cookie- og privatlivspolitik

Snart kan du tale til Photoshop

Adobe og University of Michigan har arbejdet på nye måder at betjene billedbehandlingsprogrammer på og præsenterer nu de spændende muligheder i en nye video.

  • Dato: 13.02.2013

Da vi i DIGITAL FOTO nr. 16/2012 skrev en artikel om fremtidens Photoshop, beskrev vi blandt andet, hvordan man vil kunne styre programmet med stemmen for at udføre billedbehandlingsopgaver, og nu lader det til, at teknologien er lige på trapperne.

Adobe Research og University of Michigan har arbejdet med at bruge både stemmen og fingrene til billedbehandling, og præsenterer nu mulighederne i en video. I videoen viser de en app til billedbehandling, kaldet PixelTone. Her kan man fx markere en bluse med fingeren og sige til programmet ”Det er en bluse”, hvorefter man kan bede app’en skifte farve på blusen. Med en skydeknap kan man så vælge farve.

Man kan også pege på et ansigt og fortælle app’en, hvem personen er. Herefter kan man med stemmen bede programmet gøre en bestemt person lysere. Du kan se videoen her.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev