Cookie- og privatlivspolitik

Spar stort på Lightroom 5 og Elements 12

Nu har du chancen for at købe to af verdens mest populære programmer til billedbehandling og organisering hele 30 procent billigere.

  • Dato: 25.12.2013

Hvis dine julegaver ikke helt levede op til forventningerne, så har du mulighed for at få julehumøret tilbage i top allerede i dag. Adobe kører nemlig med et par rigtig gode tilbud til fotoentusiasten fra deres webbutik.

Du kan spare 30 procent på en ny og fuld version af Lightroom 5, så prisen kommer til at lyde på 672 kroner i stedet for den normale udgift på 959 kroner. Samme tilbud er der på Elements 12. Her er den særlige pris 508 kroner i stedet for 726 kroner. Du kan i øvrigt også købe pakken med både Elements 12 og Premiere 12 til videoredigering til en lavere pris. Her slipper du med 766 kroner mod normalt 1095 kroner.

Du får adgang til de gode tilbud ved at gå til denne side . Klik så på Køb under det ønskede program, hvorefter produktet lægges i din elektroniske indkøbsvogn. Når du har købe det, kan du hente det ned til din computer med det samme. Begge tilbud slutter den 9. januar.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev