Cookie- og privatlivspolitik
Alien Skin Exposure 4

Analog effekt til nye fotos

Amerikanske Alien Skin er klar med en ny version af deres plug-in, der hurtigt kan give nye billeder effekter fra gammeldags film. Og nu kan du få endnu mere realistiske resultater.

  • Dato: 16.02.2012

Med Exposure 4, som den nye plug-in hedder, kan du med ét klik vælge mellem en lang række gammeldags filmtyper og fremkaldeprocesser, så et nyt digitalfoto får tilført korn og tilpasset kontrast og farver, så det lynhurtigt ligner et billede taget for mange år siden. Alien Skin har blandt andet tilpasset brugerfladen, så man i et eksempelvindue hurtigt kan se, hvordan billedet vil tage sig ud, inden man tilføjer en effekt.

Som noget nyt er der også kommet teksturer til, som fx Light Leaks, der kan efterligne effekten af, at der er sluppet lidt lys ind til filmen, så dele af billedet er lysere end resten. Man kan også tilføje støv og ridser til billederne for en endnu mere realistisk effekt. Desuden er der kommet flere muligheder for at justere tonerne, når man laver effekter med sort-hvide film. Exposure 4 virker med Elements 9, Photoshop CS4 samt Lightroom 2 eller nyere versioner af programmerne, og det fungerer både på Mac OS X 10.6 og Windows Vista eller nyere. Prisen er 1419 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev