Cookie- og privatlivspolitik

Gør dine pletskud perfekte

Den stærke softwarepakke Perfect Photo Suite er snart klar i version 9 og gør det muligt at vende tilbage og ændre dine justeringer på et senere tidspunkt. Der er også forbedrede funktioner til at udvælge områder.

  • Dato: 05.09.2014

onOne Software står bag en af de allerbedste samlinger af plug-ins, når det handler om at forbedre dine fotos og tilføje flotte effekter. Nu er firmaet snart klar med Perfect Photo Suite 9, og der er mange godbider på vej.

Pakken byder blandt andet på den helt nye funktion Smart Photo, som gør det muligt at ændre på alle dine justeringer på et senere tidspunkt, når du har gemt billedet. Det minder altså om den måde, som man arbejder på i fx Lightroom.

Raw-filer bliver nu også vist langt hurtigere end før i organiseringsdelen af programmet, og så er værktøjer og funktioner til at udvælge bestemte områder i motivet blevet endnu bedre.

Der lokkes også en ny funktion til at fjern støj, og man kan endda slippe af med korn i udvalgte partier af billedet som fx kun i skyggerne eller højlysene. Perfect Photo Suite 9 kommer til oktober i to versioner. Basic er et selvstændigt program, mens Premium også fungerer som plug-in til Photoshop, Lightroom, Elements og Aperture. Priserne bliver henholdsvis 570 og 860 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev