Cookie- og privatlivspolitik

Perfekte fritlægninger

onOne Software har lanceret programmet Perfect Mask 5, som skal gøre det meget nemmere at fritlægge motiver. Med Perfect Mask 5 kan du nemlig med få klik lægge avancerede masker på vanskelige motiver som fx hår i portrætter.

  • Dato: 20.09.2011

Ifølge onOne er programmet bygget op fra grunden og ikke blot en lille opgradering af den tidligere version. En af de store nyheder i Perfect Mask 5 er en automatisk funktion til at fjerne baggrunde. Der er i det hele taget satset på at automatisere mange funktioner og gøre dem mere intuitive. Desuden er de forskellige værktøjer i programmet opdateret, så man kan opnå mere raffinerede resultater.

Der, hvor man for alvor vil drage nytte af Perfect Mask 5, er ved fritlægning af svære motiver som fx hår og glas, selv om de fremstår på meget komplekse baggrunde. Desuden får man et stort, nyt bibliotek af baggrunde, som man kan indsætte.

Perfect Mask 5 virker direkte med Lightroom og Aperture og som et selvstændigt program. Man kan også vælge at benytte Perfect Mask 5 som plug-in til Photoshop eller Elements. Programmet vil være til salg i løbet af oktober og koste cirka 600 kroner. Man vil også kunne købe programmet som en del af Perfect Photo Suite 6 for omkring 1800 kroner. Du kan allerede nu forudbestille Perfect Mask 5 her.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev