Cookie- og privatlivspolitik

Slut med Apples Aperture

Apple stopper tilsyneladende udviklingen af deres fotoprogram til entusiaster og professionelle, men deres næste fotoprogram er på vej.

  • Dato: 29.06.2014

I begyndelsen af juni holdt Apple udviklerkonference, hvor firmaet også løftede sløret for programmet Photos til at arbejde med billeder på både Mac OS X-computere og mobile enheder med iOS. Og nu tyder det på, at det betyder et farvel til det professionelle program Aperture, der blandt andet indeholder en kraftfuld raw-konverter.

Ifølge websitet The Loop stopper Apple nemlig udviklingen af programmet i forbindelse med overgangen til Photos. Når Photos til OS X kommer til næste år, vil det dog være muligt at overføre sine Aperture-biblioteker til det nye program, fortæller firmaet i en udtalelse til The Loop.

Aperture kom første gang på gaden i 2005 og fik senere konkurrence fra Adobes Lightroom. Apple har på det seneste ikke været specielt aktive med udviklingen af Aperture, og den nyeste større udgave, version 3, kom på markedet i 2010, men har dog fået mindre opdateringer siden.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev