Cookie- og privatlivspolitik

Stærk raw-konverter med nul støj

Den nye version af DxO Optics Pro byder på en forrygende funktion til at dæmpe støjen ved høje ISO-værdier og er endnu bedre til at redde højlys. Og så kan du endda spare ved at slå til nu.

  • Dato: 06.11.2013

Raw-konverteren Optics Pro fra DxO er især kendt for de fremragende funktioner til at fjerne alle optiske fejl og trylle detaljerne frem selv i dine objektivers yderkanter, og med version 9 tilføjer programmet flere stærke våben til at forbedre dine skud.

Først og fremmest har raw-konverteren fået den særlige PRIME-teknologi, der kan fjerne støj ved høj ISO uden at kvæle detaljerne i processen. Det kan lykkes, fordi funktionen analyserer raw-filens struktur grundigt for at klarlægge, hvad der er støj, og hvad der er fine detaljer, som skal bevares.

Programmets særlige Smart Lightning-funktion er desuden blevet forbedret, så man nu kan redde detaljer i højlysene, der ellers virkede tabt for altid. Desuden er der kommet en særlig farveprofil til, der optimerer portrætter, så hudtonerne bliver så naturlige som muligt.

DxO kører et særligt introduktionstilbud indtil den 20. november, hvor man kan få Optics Pro 9 billigere. Standard Edition koster 738 kroner i stedet for 1111 kroner, mens Elite Edition – der understøtter en del flere kameraer – koster 1484 kroner mod normalt 2230 kroner. Du skal købe programmet på hjemmesiden shop.dxo.com.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev