Cookie- og privatlivspolitik

Stærke fotoeffekter – helt gratis

Du kan nu få glæde af nogle af de flotte effekter og billedrammer fra programmet Perfect Effects 3 uden at betale en krone.

  • Dato: 18.04.2012

Hvis dine billeder trænger til et ekstra pift, så bør du bestemt overveje at hente den gratis udgave af programmet Perfect Effects 3, som firmaet onOne Software netop har frigivet. Det byder på færdige effekter, strukturer og billederrammer, der vil klæde dine pletskud.

Perfect Effects 3 Free-versionen har mange af de samme funktioner, som ellers ville koste dig omkring 565 kroner for den fulde udgave. Du kan fx lægge flere effekter oven på hinanden og benytte en maske til at styre, hvor i billedet, effekterne skal slå igennem. Du får 25 effekter at vælge imellem, mens den fulde version har 337 af dem.

Desuden medfølger Perfect Layers, der gør det muligt at arbejde i lag med fx Lightroom og Aperture. Perfect Effects 3 Free virker både som et selvstændigt program og som plug-in til Elements, Photoshop, Lightroom og Aperture. Du kan læse mere på engelsk her, hvor programmet også kan hentes gratis.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev