Cookie- og privatlivspolitik

Stærkt forbedret softwarepakke til entusiasten

Perfect Photo Suite 7 rummer en række forbedrede programmer, der let og elegant kan gøre dine fotos flottere i billedbehandlingen.

  • Dato: 05.11.2012

Amerikanske onOne Software er nu klar med version 7 af deres store programpakke Perfect Photo Suite, som er en samling af alt deres software til billedbehandling. Du får blandt andet det helt nye program Perfect B&W med, der gør det let at skabe flotte sort-hvide konverteringer.

Med i pakken hører også den nye og forbedrede Perfect Effects 4, som byder på en række professionelle effekter og rammer, som kan tilføjes med ét museklik. Perfect Portrait 2 er blevet endnu bedre til automatisk at udvælge og udglatte hudtoner, så portrætterne bliver flottere i et snuptag.

Andre nyheder tæller Perfect Layers 3, hvor man kan arbejde med lag i fx Lightroom. Her er der kommet nye blandingseffekter til, ligesom Perfect Brush gør det nemt at udvælge elementer, fordi penslen automatisk genkender overgange.

Man får også Perfect Resize 7.5 Pro, Perfect Mask 5.2 og FocalPoint 2 med i Perfect Photo Suite 7, som du kan læse mere om på engelsk her. Programpakken koster 299,95 dollars svarende til 1741 kroner. En opgradering fra tidligere versioner står i det halve.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev