Cookie- og privatlivspolitik

Angreb på Canon 5D

Med det nye D700 udfordrer Nikon nu Canons position inden for spejlrefleks med full-frame-censor. En af fordelene ved denne sensor-type er, at man kan udnytte objektivernes reelle brændvidder. Både sensor og autofokussystem er hentet fra D3.

  • Dato: 20.08.2008

Vil man have et spejlrefleks for under 25.000 kroner med full-frame-billedchip, er der i dag kun én valgmulighed, nemlig Canons EOS 5D. Men nu vil Nikon også lege med. De har taget sensoren fra det dyre D3 og sat den i et kamerahus, der minder om D300. Resultatet hedder D700 og koster 21.595 kroner. Hastigheden på fem billeder i sekundet er lavere end hos både D3 og D300, men højere end hos konkurrenten Canon EOS 5D. Hvis man monterer et batterigreb på D700, kan hastigheden dog komme op på otte billeder i sekundet. Opløsningen på 12,1 mio. pixels er overraskende nok en anelse lavere end EOS 5D’s 12,7 mio. Vi forventer i øvrigt, at Canon kommer med en afløser for det tre år gamle 5D i løbet af efteråret.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev