Cookie- og privatlivspolitik

Avancerede lag-funktioner på vej til Lightroom

Et nyt program kaldet Perfect Layers giver løfter om at hæve billedbehandlingen i Lightroom og Aperture til nye højder. Nu bliver det nemlig muligt at arbejde med lag i programmerne.

  • Dato: 03.11.2010

OnOne Software er tilsyneladende på vej med en lille genistreg, idet et kommende plug-in fra dem gør, at man kan arbejde med lag inde i Lightroom og Aperture. I dag skal man en tur omkring Photoshop for at klare denne opgave, så det må siges at ligne et klart hit for alle fotoentusiaster, der foretrækker at klare så meget som muligt direkte i fx Lightroom.

Med nye program kaldet Perfekt Layers kan man smelte flere billeder sammen ved hjælp af de indbyggede masker, ligesom det er muligt at benytte fx blandingseffekter og styre de enkelte lags gennemsigtighed med Opacity.

Det er planen, at der vil komme en beta-version i december, så man kan prøve mulighederne af. Den færdige version ventes i begyndelsen af 2011, og prisen kommer til at ligge på omkring 850 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev