Cookie- og privatlivspolitik
Dell XPS

Bærbar til både foto og 3-d

Dell er kommet med en ny serie af luksus-bærbare, der både er kraftige nok til fotoentusiasten og kan afspille film og spil i 3-d, hvis dit fjernsyn har teknologien.

  • Dato: 01.11.2010

Den nye XPS-serie fra Dell bejler kraftigt til alle fotoentusiaster, der gerne vil have en stilren bærbar og kræver noget ekstra, hvad angår multimedie. Det indbyggede grafikkort kan nemlig vise 3-d på dit fjernsyn, hvis det understøtter det. Det giver især mening, hvis man bestiller en XPS-model med Blu Ray-drev, for så kan man bruge sin bærbare til også at afspille 3-d-film.

Hvis man gerne vil nyde sine videoklip på farten, sørger højttalere af JBL for høj lydkvalitet. Der er også klasse over videoopkald til andre via internettet, da det indbyggede webkamera optager i HD og er certificeret af Skype.

Modellerne fås med skærme fra 14 til 17 tommer og er kraftige nok til fotoentusiasterne, da man kan få dem med Intel Core i7-processorer med op til fire kerner og kan få installeret op til 16 gigabyte ram. Desuden er der to stik til usb 3.0, så man lynhurtigt kan gemme en kopi af sine foto på fx en ekstern harddisk. En XPS 17 kan fås fra 6790 kroner på Dells hjemmeside.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev