Cookie- og privatlivspolitik

Brug kameraet som projektor

Kameraproducenterne er i fuld gang med at udvikle nye koncepter, som skal styrke deres position på markedet. Vi har i løbet af det sidste halve års tid set kompaktkameraer med indbygget gps og mulighed for optagelse af HD-video.

  • Dato: 18.09.2009

Denne gang er Nikon gået en anden vej. For første gang kan man nemlig nu få et kamera med indbygget projektor, nemlig COOLPIX S1000pj. Det nye kamera gør det muligt lynhurtigt at vise de billeder, man har taget, på en hvid væg.

Man placerer kameraet på et særligt stativ, der medfølger, og via en smart trådløs fjernbetjening kan man betjene det, som var det et gammeldags lysbilledapparat. Billederne vises bedst i størrelser mellem fem og 40 tommer med en visningsafstand fra omkring 26 cm til to meter. For at kunne se billederne tydeligt bør man slukke lyset.

Registrerer op til 12 ansigter

S1000pj har en opløsning på 12,1 mio. pix els og 5x optisk zoom, som svarer til et brændviddeområde på 28-140 mm. Der er også indbygget automatisk motivvælger. Den indbyggede billedstabilisering fungerer ved hjælp af en kombination af objektivforskydning og elektronisk vibrationsreduktion. Man kan optage ved ISO 6400, men ved ISO 3200 og 6400 nedsættes filstørrelsen til tre MB.

Kameraet har indbygget ansigtsgenkendelse, som kan registrere op til 12 ansigter i et billede. Med funktionen Skin Softening kan kameraet hurtigt analysere hudtoner og justere dem automatisk. Der er desuden smilegenkendelse og en særlig blinke-funktion, som sørger for, at kameraet først tager billedet, når alle har øjnene åbne. S1000pj har en skærm på 2,7 tommer og koster 3395 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev