Cookie- og privatlivspolitik

Canon EOS 600D

Det er de mange små, nyttige funktioner og konstruktionsdetaljer, der sammen med en fremragende billed- og videokvalitet giver udslaget og gør EOS 600D til det spejlreflekskamera, vi helst vil have med på fototur.

  • Dato: 10.10.2011

Opløsning og detaljegengivelse er lidt bedre end hos andre spejlreflekskameraer i samme klasse. Kitobjektivet på 18-55 mm er det bedste på markedet lige nu. Billed- stabiliseringen gør det muligt at tage ganske skarpe billeder håndholdt helt ned til et halvt sekund. Kameraet er lydsvagt, hurtigt og præcist at indstille, takket være et enkelt og tydeligt menusystem og fornuftige knapper. Den særlige Q-knap giver desuden adgang til de mest benyttede funktioner skrevet med særdeles tydelig skrift på lcd-skærmen, der med over en mio. punkter er testens fineste. EOS 600D er det eneste spejlreflekskamera med direkte adgang til Picture Style indstillinger, der ganske enkelt kan gøre mirakler for dine jpeg-optagelser. Samtidig er Canons kamerasystem det største på markedet, og alt tilbehør fungerer på 600D. Nok så væsentligt er vi ikke faldet over uheldige designløsninger. Tingene sidder, hvor de skal, og de virker.

Bedømmelse 89%

Læs mere
Læs HELE testen i Digital Foto nr. 15
BESTIL DIGITAL FOTO KLIK HER
        Bestil DIGITAL FOTOÅrets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev