Cookie- og privatlivspolitik
Canon EOS 60D

Canon EOS 60D

Vi har som de første i Europa haft EOS 60D til test. Læs, om nyheden har nok til at få os til at bryde ud i rendyrket begejstring.

  • Dato: 06.10.2010

Det giver mest mening at betragte 60D som et kamera, der kiler sig effektivt ind mellem begynderkameraet EOS 550D og actionkameraet EOS 7D. Nyheden har nemlig fået noget af det bedste fra de to andre, hvilket gør EOS 60D til et af markedets mest interessante allroundspejlre­ ekskameraer.


Den tårnhøje opløsning på 17,9 mio. pixels er arvet fra EOS 7D. De mange pixels koster dog lidt på hastigheden, da EOS 60D kun klarer 5,3 billeder per sekund, hvilket faktisk er færre end de 6,3 billeder per sekund, som forgængeren klarede. Det er selvsagt også langsommere end 7D’s imponerende 8,0 billed er per sekund, så noget rendyrket actionkamera er nyheden 60D altså ikke.

Den glimrende live view fra 7D genfindes hos 60D. Der er ansigtsgenkendelse, og man kan fokusere med live view aktiveret ved at trykke udløserknappen halvt ned.

Her er Canon hurtigere end Nikon, men stadig ikke helt så hurtig som Sony. Et ekstra kreativt indslag i 60D’s favør er den ­fleksible skærm på 3,0 tommer med en imponerende høj opløsning på 1.040.000 punkter.

Skærmen kan vippes 175 grader og drejes 270 grader, og den er helt fri for re­flekser på grund af en særlig over­fladebehandling. I direkte sollys skuffer skærmen dog en anelse, da det her kan være svært at se alle billeddetaljerne tydeligt.

Konklusion


Canon EOS 60D er med sin fremragende billedkvalitet, unikke brugervenlighed og funktioner som den fleksible skærm et suverænt kamera, der sætter samtlige konkurrenter i prisklassen effektivt til vægs.

Bedømmelse 92%

Læs mere
Læs HELE testen i Digital Foto nr. 15, som er på gaden nu.
BESTIL DIGITAL FOTO KLIK HER
        Bestil DIGITAL FOTO

Fakta:

Set til: 10.299 kr.
Mio. pixels: 17,9
Billeder/sekund: 5,3
Skærmstørrelse: 3,0"

Læs mere om

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev