Cookie- og privatlivspolitik
FinePix REAL 3D W1

Endelig kommer 3D-kameraet

Allerede på Photokina-messen i Køln for et år siden så vi prototypen på Fujifilms nye 3D-kamera, og vi har haft søvnproblemer lige siden...

  • Dato: 09.09.2009

Men nu er ventetiden endelig forbi, og vi kan for alvor få lov at lege med FinePix REAL 3D W1, der er verdens første 3-d-digitalkamera, der ikke kræver specielle briller. Billederne kan både ses på kameraets specielle skærm på 2,8 tommer og på en billed ramme på 8,0 tommer, som Fujifilm har lavet specielt til formålet. Desuden får man mulighed for at bestille særlige 3-d-fremkaldelser på papir, der printes med et lag af mikroskopiske linser, der får 3-d-effekten frem. Kameraet er udstyret med hele to objektiver og to billedsensorer, der optager motivet fra to forskellige vinkler. Når så billederne smeltes sammen i kameraet, opstår 3-d-virkningen. Det betyder også, at man kan tage almindelige billeder i 2-d med to forskellige brændvidder eller to forskellige kameraindstillinger på samme tid.

Prisen på kameraet løber op i næsten 5000 kroner, så man får virkelig lov at betale for de nye 3-d-funktioner, men hvis nyheden lever op til den prototype, vi så sidste år, så er der også noget at se frem til. Rammen koster 2995 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev