Cookie- og privatlivspolitik
Eye-Fi 8 GB

Eye-Fi - et trådløst SD-kort

Upload din billeder trådløst til computeren eller internettet, imens du tager billeder!

  • Dato: 28.05.2008

Utroligt, men sandt: Det lille SD-kort fra Eye-Fi indeholder trådløs teknologi, der gør kortet i stand til at sende billeder trådløst til din computer eller til internettet.

Dette er endnu et skridt på vejen til at gøre vores verden mere tilgængelig, opdateret og dele oplevelser på tværs af landegrænser. Forestil dig, at du netop har taget de mest fantastiske reportagebilleder fra en stor sportsbegivenhed eller af karnevalsoptoget i Rio de Janeiro. Via et trådløst netværk vil du kunne sende billederne direkte fra kameraet til internettet, så dine venner kan følge med i begivenhedernes gang.

Hvordan virker det?

Inden du tager kortet i brug skal det konfigureres på computeren, hvorefter du sætter kortet i dit digitale kamera. Log på et trådløst netværk og billederne bliver nu sendt direkte fra kortet til dit websted og kan evt. deles med andre brugere.

Hvordan virker Eye-Fi SC kortet?

Hotspots

Hvis du ikke har dit eget trådløse netværk eller mulighed for at logge på et offentligt trådløst netværk, så findes der over 10.000 såkaldte hotspots som du med køb af Eye-Fi SD-kortet får lov til at benytte omkostningsfrit.

Geotagging

I partnerskab med Skyhook Wireless bruger Eye-Fi Explorer indbygget software, som kan kortlægge, hvor billedet er taget. Det foregår på den måde at det nærmeste trådløse adgangspunkt bliver lokaliseret og Eye-Fi geotagging servicen bruger så informationerne til at tilføje billedet geografiske koordinater.

Ved at tilføje geotagging bliver det nemmere at søge efter dine billeder på computeren og det giver også en ekstra dimension, når du skal dele dine oplevelser med vennerne. Det er især blevet populært at bruge geotagging på internetsider som Picasa Web Albums og Flickr, hvor brugerne kan dele oplysninger om billedernes lokationer med hinanden.

SD-kortet Eye-Fi Explorer er på 2 GB og har ubegrænset internetupload og geotagging plus et års gratis adgang til trådløse hotspots.

Se mere på: www.eye.fi

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev