Cookie- og privatlivspolitik
Timm Vladimir

Følg Timm Vladimir i DIGITAL FOTO

Skuespilleren Timm Vladimir træder fra årsskiftet ind på vores store og stærke hold af dygtige freelancejournalister og fotografer. Timm har i de senere år arbejdet som fotograf og skribent og har rejst mange spændende steder på kloden med sit spejlreflekskamera.

  • Dato: 30.12.2010

I DIGITAL FOTO nr. 1/2011, der udkommer i dag, bringer vi den første artikel i en helt ny serie, hvor vi følger Timm på de mange spændende destinationer. I den første artikel rejser Timm rundt og fotograferer i USA. Her kommer vi blandt andet med, når han tager på bisonjagt og til rodeo.

Der er også masser at tips, der kan gøre læserne til bedre fotografer, og så fortæller Timm, hvordan man selv kommer afsted til de mange spændende steder i USA, der bare venter på at blive fotograferet.

Ud over at skrive og fotografere for Nordens største fotoblad, arbejder Timm også på fuld tryk som skuespiller. Han har en gennemgående rolle i DR's nye dramaserie, Lykke, der har premiere den 2. januar klokken 20 på DR1.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev