Cookie- og privatlivspolitik
Canon EOS 500D

Første billige spejlrefleks med video i Full HD

Canon har netop lanceret EOS 500D, som skal overtage pladsen for det populære EOS 450D, der har været på markedet i over et år.

  • Dato: 25.03.2009

Kameraet lægger sig lige over EOS 1000D i Canons serie af spejlreflekskameraer, og er dermed et spændende entusiastkamera, som byder på mange spændende nyheder. Mest iøjnefaldende er, at kameraet kan optage video i 1080p Full HD ligesom topmodellen EOS 5D Mark II. 500D er dermed verdens første spejlrefleks med video i Full HD målrettet almindelige hobbyfotografer.

Den nye model tilbyder også en CMOS-sensor i APS-C-format med en opløsning på hele 15,1 mio. pixels. EOS 500D er udstyret med den hurtige DIGIC4-processor, og kan optage 3,4 billeder i sekundet ved kontinuerlig optagelse, hvilket kan give op til 170 billeder i en enkelt serie, hvis man optager i jpeg-format. Fotograferer man i raw, kan kameraet levere op til ni billeder i en serie. ISO går fra 100 til 3200, men kan øges helt på til ISO12.800.

Kamerahuset ligner til forveksling EOS 450D, men skærmen på 3,0 tommer, har nu en opløsning på hele 922.000 pixels i stedet for forgængerens 230.000 pixels. Kameraet har både live view og sensorrens. Prisen kommer til at ligge på 7999 kroner inklusiv et kitobjektiv på 18-55 mm.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev