Cookie- og privatlivspolitik
Epson Stylus Pro 3880

Forrygende fotoprint i A2+

Epson er netop kommet med en fotoprinter til alle dem, der ønsker at printe deres pletskud i stort format med optimal billedkvalitet

  • Dato: 22.10.2009

Epson Stylus Pro 3880 kan klare print i A2+, og det er endda muligt at udskrive i størrelser op til 43 cm i bredden og 95 cm i længden. Man kan desuden få printeren til at udskrive helt til kant. Epson Stylus Pro 3880 bruger hele ni forskellige farvepatroner fra Epsons UltraChrome K3-serie af pigmentbaseret blæk, hvor tilføjelsen af Vivid Magenta er med til at sikre dækningen af et større farverum med flere blå og vio lette farver. Der er også fire forskellige toner af sort, så gråtoner opnår optimale gradueringer i sort-hvide fotos.

Billedkvaliteten er så høj, at man ifølge Epson sagtens kan bruge den til at tjekke farver inden afsendelse til trykkeri. Opløsningen er på 2880 x 1440 dpi med en dråbestørrelse på 3,5 pikoliter. Det tager ti minutter og 14 sekunder at printe et ark A2+ i højeste opløsning. Stylus Pro 3880 tager papir i tykkelser op til 1,5 mm og leveres med en særlig plug-in til Photoshop. Men herligheden koster også 14.999 kroner

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev