Cookie- og privatlivspolitik

Friske farver på glatis

Olympus udvider nu deres hårdføre TOUGH-serie med det hidtil mindste og billigste medlem af familien

  • Dato: 29.01.2010

Nyheden mju TOUGH-3000 er en hårdfør sag, da det kan tåle fald fra halvanden meters højde og er vandtæt ned til tre meters dybde og frostsikkert ned til -10 grader. Kameraet er altså ikke alene velegnet til skituren, men også til en tur i bølgerne.


TOUGH-3000 har en opløsning på 12,0 mio. pixels og 3,6x zoom, der dækker brændvidde-området 28-102 mm. Som noget nyt i serien kan modellen optage video i HD, og via et HDMI-stik kan man se sine optagelser i højeste kvalitet på sit fladskærms-tv.

Kameraet har en indbygget hukommelse på en hel GB, og så bruger nyheden nu SD-kort, hvor kompaktkameraer fra Olympus traditionelt har anvendt xD-kort. Med det nye, indbyggede organiseringsprogram kaldet “ib” kan man fx let sortere fotos af personer via ansigtsgenkendelsen, hvorefter de valgte billeder kan vises på skærmen, tv eller pc.

Kameraet har indbygget billedstabilisering og en intelligent autofunktion, der analyserer motivet og selv vælger den rigtige eksponering. En særlig autofokusfunktion sørger for at holde fokus på motiver i bevægelse. Den lille, frække nyhed, som koster 1699 kroner, kommer i de fire friske farver Turquoise Blue, Oxide Red, Emerald Green og Hot Pink.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev