Cookie- og privatlivspolitik

Fujifilm FinePix X100

X100 forener klassiske Leica-dyder med en yderst avanceret elek-tronisk søger. Resultatet er ET USÆDVAN˜LIGT SPÆNDENDE KAMERA, DER KAN TAGE FREMRAGENDE BILLEDER.

  • Dato: 30.06.2011

Man skal ikke lade sig narre af det ydre retrodesign, for X100 gemmer på en APS-C-sensor i samme størrelse som et normalt spejlrefleks. Optikken er til gengæld ikke udskiftelig, men har en fast brændvidde på 35 mm. Det bedste ved X100 er i dén grad søgeren, der både er optisk og elektronisk. Når du sætter øjet for den og tænder for kameraet, dukker der en stribe nyttige informationer op. Under selve motivet ser du ISOværdi, blænde, lukkertid og valgt program. Øverst er det status på batteri og hukommelse, lysmålingsmønster og valgt indstilling af farvegengivelse og dynamisk område. Disse informationer kan udvides med hjælpelinjer, et diskret og effektivt elektronisk vaterpas og ikke mindst et stort livehistogram. Det sidste er et fantastisk redskab til løbende at tjekke, om eksponeringen nu også sidder lige i skabet. Oplysningerne vises så elegant, at man oplever at blive informeret snarere end forstyrret. Vipper du på en lille arm foran på kameraet ved siden af blitzen, skifter søgeren til at blive 100 procent elektronisk. Nu ser man, stadig igennem søgeren, billedet, som det bliver, altså i den valgte farvemætning og eksponeringskompensation. Et langt tryk på udløseren aktiverer nedblænding, så man kan se dybdeskarpheden. Den elektroniske søger er meget finkornet med en opløsning på hele 1.440.000 punkter. Endnu et vip på armen og du er tilbage i den optiske søger.

Bedømmelse 88%

Læs mere
Læs HELE testen i Digital Foto nr. 10
BESTIL DIGITAL FOTO KLIK HER
        Bestil DIGITAL FOTOÅrets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev