Cookie- og privatlivspolitik

Gang i produktionen af spejlrefleks

2010 tegner til at blive et rekordår for digital spejlrefleks. Det viser de nyeste tal fra den japanske kamerabranche. I løbet af årets første ni måneder har japanerne produceret næsten 8,7 mio. spejlreflekskameraer.

  • Dato: 09.11.2010

Der er igen kommet gang i produktionen af spejlreflekskameraer oven på finanskrisen, der gjorde 2009 til et hårdt år for producenterne. For første gang faldt produktionen af digitale spejlreflekser nemlig sidste år, men nye tal fra den japanske brancheorganisation for kameraproducenter, CIPA, viser, at der nu er kommet gang i fabrikkerne igen.

I løbet af de første ni måneder af 2010 har de japanske producenter fremstillet 8.688.212 spejlreflekskameraer mod kun 6.360.245 kameraer i samme periode sidste år. 2010 overgår også det hidtidige rekordår 2008, hvor der i perioden blev lavet 7.067.501 spejlreflekser.

Også for objektiver er der stor fremgang at spore. I de første ni måneder af 2010 har japanerne produceret 14,9 mio. objektiver mod 10,6 mio. i samme periode sidste år. Det er en fremgang på over 40 procent.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev