Cookie- og privatlivspolitik

Glædelig jul!

Årets store ønske hos alle os fotointeresserede er allerede indfriet. Vi får en hvid jul, der holder kameraet beskæftiget i de kommende dage. Nok kan vejret være generende for mange i juletrafikken, men en tur i skoven med fotogrejet over skulderen er en effektiv opladning af de mentale batterier.

  • Dato: 24.12.2010

Det har været et rigtig godt år her på Nordens største fotoblad. Vi har fået ny og meget bedre hjemmeside med daglige nyheder, test, kurser, videoer, forum og meget mere. Vi har indledt nye samarbejder med en række dygtige fotografer og skribenter, og vi glæder os til 2011, hvor vi kan se frem til spændende læserrejser, nye artikeltyper i den trykte udgave af bladet og meget mere.

På udstyrssiden er der også meget at se frem imod. Vi er dagligt i kontakt med de bedste kilder i branchen, og vi kender allerede navnene på nogle af de store kameranyheder, der rammer os i det nye år, så hold øje med bladet, hvor vi i hvert nummer sørger for at holde dig opdateret.

Med andre ord glæder vi os til at fortsætte med at lave gode fotoblade til alle vore læsere i 2011, og vi takker for opmærksomheden i 2010 og ønsker alle en rigtig glædelig jul - og husk nu kameraet. Statistisk set går der mange år, før vi igen får en hvid og fotogen jul.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev