Cookie- og privatlivspolitik
Nikon D3X

Godt nyt for fotoentusiasten

Endelig er Nikon D3X en realitet. Et professionelt kamera med en opløsning på 24,5 mio. pixels. Prisen er afskrækkende, men til gengæld har kameraet en række nye teknologier, der lover godt nyt for alle fremtidige spejlrefleksmodeller.

  • Dato: 14.01.2009

Det nye D3X byder på mange markante nyheder. Den største ligger i den store full-framesensor i Nikons FX-format med en opløsning på 24,5 mio. pixels. Kameraet bruger den nyeste billedbehandlingsteknologi og kan levere raw-filer på 50 MB i 14 bit. Det betyder, at selv fine detaljer kan gengives meget tydeligt.

D3X, som koster 57.995 kroner, er mest til fotografer, der arbejder med studieopgaver, hvor billederne skal reproduceres i store størrelser. For fotoentusiasten er dette kamera mest interessant, fordi man kan forvente at se mange af de nye funktioner i kommende modeller.

Nikon D3X Sensoren har en opløsning på 24,5 mio. pixels. Den største i et Nikon-kamera.

En af de smarte funktioner i Nikon D3X er et særligt motivgenkendelsessystem, som i kraft af en forbedret TTL-måling giver en præcis eksponering, skarpere resultater og forbedret automatisk hvidbalance. Man kan også justere farverne helt præcist i kameraet, og der er indbygget live view med kontrastdetektion.

Nikon D3X

Via et særligt program kan man flytte fokuspunktet med musen, hvis kameraet tilsluttes en computer. Her kan både netværkskabel og trådløs forbindelse benyttes. På Nikon D3X kan man frit skifte imellem full-frame-formatet FX og det mindre DX-format eller 5:4-formatet, som mange portrætfotografer bruger.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev