Cookie- og privatlivspolitik

Godt nyt til de dovne

Kameraproducenterne har virkelig fået øjnene op for behovet for vidvinkel i kompaktkameraer, og nu lægger Samsung sig i front med en brændvidde, der svarer til 24 mm, på det nye WB500.

  • Dato: 27.02.2009

Dermed hører vidvinklen til de kraftigste på markedet, men Samsung har mere oppe i ærmet. Objektivet har nemlig hele 10x optisk zoom, hvilket ingen andre producenter kan tilbyde sammen med en vidvinkel på 24 mm.

Med brændviddeområdet, der går op til 240 mm, kan du mageligt blive stående og indfange alle typer motiver, fra det store overblik til den lille detalje, uden at spilde kræfter på at bevæge dig frem og tilbage.

WB500 kan betjenes fuldt manuelt, men den dovne type vil nok hellere kaste sig over de 14 motivprogrammer, der klarer alle indstillinger, så skud af fx børn og solnedgange eller motiver i modlys bliver så gode som muligt.

Ansigts- og smilegenkendelsen sørger for, at man ikke behøver kæmpe med fokus og eksponering eller vente på det rette øjeblik.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev