Cookie- og privatlivspolitik

Grønlandsrejsen er udsolgt - Ny tur på vej

I det nye nummer af DIGITAL FOTO præsenterer vi en fotoekspedition til Kangerlussuaq med den prisbelønnede naturfotograf Morten Hilmer og en af bladets eksperter som guider. Vores vildeste forventninger er overgået, for turen blev udsolgt på få dage. Derfor er vi nu klar til at præsentere en ekstra rejse.

  • Dato: 11.11.2010

Sammen med Profil Rejser, der også har været med til at tilrettelægge den første ekspedition, præsenterer vi en ny rejse identisk med den første. Tur 2 foregår fra 1. til 7. marts 2011, og Morten Hilmer og en af DIGITAL FOTO's folk står igen klar til at sikre, at alle får fantastiske billeder og oplevelser med hjem. Der er plads til mellem 15 og 25 deltagere på denne ekstra tur, så igen handler det om at være hurtig, hvis man vil sikre sig en billet. For at bestille skal man kontakte Ditte Jorsal fra Profil Rejser på telefon 77 33 55 10.

Morten Hilmer

Den helt specielle fotoekspedition byder blandt andet på hundeslædekørsel, overnatning ved indlandsisen, hvor vi skal fotografere nordlys, og så håber vi også på at fange bisonokser, polarræve og fantastiske landskaber. Du kan læse mere om turen i denne artikel, der omhandler den første tur. Alle oplysninger gælder også for tur nummer to bortset fra datoerne

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev