Cookie- og privatlivspolitik
Pentax Optio W80

Hårdfør vandhund

Pentax kommer nu med en forbedret udgave af deres bud på dit næste undervandskamera til sommerferien. Optio W80 har en opløsning å 12,0 mio. pixels og kan klare at blive tget med ned på fem meters dybde, men er også brugbart over vandet.

  • Dato: 21.07.2009

Kameraet er blevet udstyret med gummikanter til at beskytte mod slag og knubs. Ifølge producenten kan det overleve at blive tabt fra en meters højde. Endelig fungerer kameraet i frostvejr ned til minus ti grader. Objektivet med 5x optisk zoom dækker brændvidder fra 28 mm til 140 mm, så man også får en fornuftig vidvinkel. ISO kan gå op til 6400, men der er ingen optisk billedstabilisering.

Ansigtsgenkendelsen kan holde styr på op til 32 personer, og der er smilegenkendelse samt en advarsel, hvis en person lukker øjnene. Blandt kameraets 25 motivprogrammer er der et, der er specielt tilpasset undervandsfotos. Kameraet kan optage video i HDkvalitet i en opløsning på 1280 x 720 pixels med 30 billeder per sekund, mens fotos kan tages både i sideforholdene 4:3, 3:2 og 16:9. Optio W80 har en lcd-skærm på 2,5 tommer, fås i fire farver og koster 2699 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev