Cookie- og privatlivspolitik
Nikon COOLPIX P6000

Hold styr på geografien med indbygget gps

Med Nikon COOLPIX P6000 ved man altid, hvor billederne er taget. Som det første kompaktkamera har P6000 indbygget gps.

  • Dato: 20.10.2008

Dermed kan man tilføje såkaldte geotags til alle billeder med oplysninger om, hvor de er taget. Så kan man automatisk få billederne placeret på et landkort i blandt andet Photoshop Elements.P6000 er Nikons bud på et seriøst kompaktkamera, og det afløser P5100. Design mæssigt fremstår det en anelse anderledes, men slægtskabet er ikke til at tage fejl af.Nikon P6000 har en opløsning på 13,4 mio. pixels og 4x zoom, som dækker brændvidde om rådet 28-112 mm. Der er indbygget optisk billedstabilisering, og i makro tilstand kan fotografen optage med en nærgrænse på to cm. Kameraet kan også optage i raw, og vælger man bedste kvalitet, går ISO fra 64 til 2000, mens man ved en lavere opløsning kan skrue ISO-værdien helt op på 6400.

Nikon COOLPIX P6000

Kreative muligheder

Der findes P-automatik, lukkertids- og blændeprioriteret program samt manuel. Det giver gode muligheder for at styre sine optagelser, præcis som man ønsker. Der er også 15 motivprogrammer til fx strand, sne, solnedgang og fyrværkeri. Med seks indbyggede filtre kan man desuden tilføje flotte farveeffekter.Ansigtsgenkendelse er efterhånden standard i de fleste kompaktkameraer, og COOLPIX P6000 er ingen undtagelse. Kameraet, som koster 4295 kroner, kan registrere og genkende op til 12 ansigter i et billede, så man på den måde er sikret gode portrætter og gruppebilleder.Som en særlig finesse er kameraet udstyret med et netværksstik og -kabel, så man hurtigt kan få adgang til internettet og uploade sine billeder.Med i købet får man en Nikon my Picture town-konto, hvor man gratis kan disponere over to GB til fotos. Når billederne ligger her, kan man med det samme dele sine optagelser med venner og familie. Vil man udbygge kameraets muligheder, kan man fx købe en ekstern blitz. som monteres i blitzskoen eller en vidvinkelkonverter.

Nikon COOLPIX P6000

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev