Cookie- og privatlivspolitik
Panasonic Lumix DMC-ZX1

Hurtig autofokus og kraftig vidvinkel

Panasonic er klar med den kompakte model Lumix DMC-ZX1, som har en ny og hurtigere autofokus, så man ikke skal vente så længe på, at motivet står skarpt. Desuden bruger kameraet en særlig, supertynd asfærisk linse, der gør det muligt at få pakket hele 8x optisk zoom ind i det slanke design.

  • Dato: 04.09.2009

Objektivet dækker et ganske fornuftigt område fra 25 mm vidvinkel og op til 200 mm tele. ZX1 har en opløsning på 12,1 mio. pixels og en skærm på 2,7 tommer med en opløsning på 230.000 pixels. Det kan genkende op til tre ansigter samtidig, så det nu går endnu hurtigere at tage små gruppefotos. Det er muligt at indspille videoklip i op til HD-kvalitet i en opløsning på 1280 x 720 pixels med 30 fotos per sekund. Kameraet har også et væld af motivprogrammer som fx Portræt, Panorama, Strand, Sne, Nat, Makro og Solnedgang. Endelig er der Intelligent Auto, der selv genkender motivtypen og indstillerkameraet optimalt. Det medfølgende litiumionbatteri klarer cirka 330 fotos på en opladning.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev