Cookie- og privatlivspolitik

JVC Everio GS-TD1

Det første videokamera, som kan optage 3-d i Full HD, LAVER SÅ LÆKRE BILLEDER, AT MAN SKAL TRÆKKES VÆK FRA FJERNSYNET. Men hvad med 2-d – er det også godt?

  • Dato: 01.09.2011

JVC’s kamera ligner et lille rumskib med sit usædvanlige kantede design med køleribber afbrudt af bånd, hvor skærmen er hængslet. Bagpå er en række knapper placeret i en ring omkring en større knap med blåt lys og påskriften 3D. Ved at trykke her skifter man mellem 2-d og 3-d. Designet giver et usædvanligt godt og ganske fast greb om kameraet. Skærmen er trykfølsom, og her foregår betjeningen. Nogle af symbolerne er dog ret små. Det tog fx tid at fi nde skydeknappen, hvor man skifter mellem afspilning og optagelse. Det er smart, at skærmen kan vise 3-d uden briller. Men med skærmen i 3-d-indstillingen bliver lysstyrken halveret. Det gør det umuligt at se, hvad der foregår i solskin. Samtidig har skærmen i 3-d-indstillingen en lille betragtningsvinkel,hvor man ser skyggeeffekter. Og desværre hakker billedet en del ved panoreringer. Det er dog muligt at vise skærmbilledet uden 3-d-effekt, mens man optager i 3-d.

Bedømmelse 88%

Læs mere
Læs HELE testen i Digital Foto nr. 13
BESTIL DIGITAL FOTO KLIK HER
        Bestil DIGITAL FOTOÅrets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev