Cookie- og privatlivspolitik

Kameraet kan selv tænke

Kodak er nu på gaden med et smart kompaktkamera, der selv er i stand til at analysere motivet og vælge en passende eksponering.

  • Dato: 10.06.2009

Med funktionen Smart Capture kan Kodak EasyShare Z915 således selv genkende motivtypen og foretage de korrekte kameraindstillinger, uanset om det fx er landskaber eller ansigter, man tager billeder af.

Inden billederne bliver gemt på hukommelseskortet, kan kameraet desuden fjerne støj og forbedre detaljegengivelsen i mørke områder.

Fuld manuel kontrol

Ønsker man selv at tage kontrol over kameraets indstillinger, er det også muligt. På programhjulet kan man vælge imellem A, S og M, så man får blænd - og lukkertidsprioritet samt fuldt manuelt program.

Desuden er der særlige programmer til portrætter og panoramaoptagelser. Med funktionen SCN kan man vælge mellem yderligere 17 motivprogrammer til fx børn og blomster.

Z915 har ansigtsgenkendelse, 10x optisk zoom, der svarer til 35-350 mm, samt billedstabilisering. Man kan desuden indstille kameraet til autobracketing, så det tager tre billeder med varierende eksponering. Det gør det nemt at få et skud med perfekt lys.

Kodak EasyShare Z915 bruger almindelige AA-batterier og koster 1799 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev