Cookie- og privatlivspolitik
Canon EOS 550D

Kom til eksklusiv forpremiere på ny læserrejse og vind et kamera

Lørdag den 23. og søndag den 24. oktober er der rejsemesse i Øksnehallen i København. Sammen med Profil Rejser præsenterer DIGITAL FOTO en helt ny og helt unik læserrejse på messen, hvor deltagerne får mulighed for at tage fantastiske billeder, lære deres udstyr bedre at kende og få nogle uforglemmelige oplevelser.

  • Dato: 22.10.2010

Der er to fotoguider med på turen. Den ene er den professionelle og prisbelønnede naturfotograf, Morten Hilmer, og den anden er en fotoekspert fra DIGITAL FOTO. Du kan få alt at vide om destination, tidspunkt, program og pris på messen, hvor der også bliver åbnet for bestillingerne. Messen byder også på 150 andre udstillere, mere end 50 foredrag og en masse aktiviteter for både de foto- og de rejseinteresserede. Kommer du forbi Profil Rejsers stand, har du mulighed for at deltage i en stor konkurrence, hvor du blandt andet kan vinde et lækkert kamera, nemlig et Canon EOS 550D. Messen er åben klokken 10-18 lørdag og 10-17 søndag. Du kan få en gratis billet, hvis du klikker i boksen til højre.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev