Cookie- og privatlivspolitik
Panasonic Lumix DMC-GF2

Kompakt systemkamera med indbygget blitz

Panasonic er nu klar med en mere kompakt udgave af deres Micro Four Thirds-model GF1. Nyheden er verdens mindste systemkamera med indbygget blitz.

  • Dato: 04.11.2010

Panasonic har hidtil overladt markedet med ekstremt kompakte Micro Four Thirds-kameraer til Olympus, men det bliver nu ændret med nyheden Lumix DMC-GF2. Det er nemlig firmaets mindste systemkamera, hvor der er skåret 19 procent af størrelsen i forhold til GF1 - og så er der trods en tykkelse på blot 3,3 cm stadig blevet plads til indbygget blitz.

Kameraet byder også på Full HD-video optaget i 1920 x 1080 pixels i formatet AVCHD. Desuden er skærmen på 3,0 tommer berøringsfølsom, og man kan enten udløser lukkeren eller fokusere på et bestemt sted blot ved at trykke på skærmen.

Man kan benytte Panasonics nye 3-d-objektiv Lumix G12,5 F12 på det nye kamera, så det er muligt at optage i 3-d. Lumix DMC-GF2 kan købes med to kitoptikker, enten et objektiv med en fast brændvidde på 14 mm eller en zoomoptik på 14-42 mm. De danske priser er endnu ikke offentliggjort.
Læs mere her
Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev