Cookie- og privatlivspolitik
Samsung 150-500mm F5.6-6.3 DG APO OS HSM

Kraftigt teleobjektiv

Nu kan man komme helt tæt på motivet med Sigmas nye kraftige teleobjektiv, 150-500mm F5.6-6.3 DG APO OS HSM, til kameraer fra Sony og Pentax.

  • Dato: 19.05.2010

Producenten har tidligere lavet et lignende objektiv til Nikon og Canon, og nu udvider de således sortimentet. Objektivets brændvidde svarer til 225-750 mm, når man bruger det på et digitalt spejlreflekskamera med en sensorstørrelse, som svarer til APS-C. Det nye objektiv har indbygget billedstabilisering, så man ifølge Sigma kan bruge lukkerhastigheder, som er cirka fire gange langsommere end uden stabilisering.

Man kan altså slå kameraernes indbyggede billedstabilisering fra og undgå at få kamerarystelser i søgeren, hvilket nærmest er en nødvendighed på brændvidder som 750 mm. Objektivet er ideelt til at fotografere sport, dyreliv og landskaber med håndholdt kamera.

Glasset er behandlet, så det modvirker kromatisk aberration, mens den særlige Hyper Sonic Motor sikrer en lydløs og hurtig autofokus. Prisen for det nye teleobjektiv ligger på 8475 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev