Cookie- og privatlivspolitik
Adobe Photoshop CS5

Lækkerier til fotografen i Photoshop CS5

Adobe er klar med en ny udgave af Photoshop, og CS5 kan blandt andet bryste sig af mere præcise fritlægninger, forbedret HDR-funktion og automatisk korrektion for objektivfejl.

  • Dato: 12.04.2010

Filteret Lens Correction er blevet forbedret, så det nu automatisk kan rette fortegning, vignettering og kromatisk aberration. Adobe har tjekket en lang række objektiver i kombination med kamerahuse, så programmet ved præcis, hvilke indstillinger som er nødvendige for at rette billedet op. Lens Correction tjekker billedets exif-data for kameramodel og objektiv, så det ved, hvilket udstyr man har brugt. Kender programmet ikke kombinationen af objektiv og kamera, kan man stadig indstille manuelt eller oprette egne korrektionsprofiler.

Når man laver fritlægninger, er der i CS5 forbedrede efterjusteringer i Refine Edge, hvor man skulle kunne lave helt nøjagtige fritlægninger af hår og tilmed fjerne farveskær, der stammer fra den oprindelige baggrund.

HDR-funktionen har Adobe også forbedret, så man nu har flere indstillingsmuligheder og skulle kunne få langt flottere resultater end tidligere.

Derudover er der en lang række andre forbedringer, som du kan læse mere om i DIGITAL FOTO nr. 7/2010, der udkommer den 29. april.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev