Cookie- og privatlivspolitik

Leica V-Lux 30

16x optisk zoom, indbygget gps, fremragende video og en suveræn berøringsfølsom skærm på 3,0 tommer er blandt højdepunkterne i dette lækre rejsekamera. På et enkelt punkt svigter Leica dog sine ambitioner.

  • Dato: 09.09.2011

Tykkelsen på Leica V-Lux 30 er blot 3,3 cm, men alligevel er der blevet plads til 16x optisk zoom i Leicas bud på det oplagte rejsekamera. Zoomområdet svarer til 24-384 mm, så man er dækket fint ind til stort set alle slags motiver. Det er også imponerende, at V-Lux 30 kan skyde ti billeder i sekundet i højeste opløsning på 14,1 mio. pixels. Sammen med den præcise og hurtige autofokus, der benytter 11 fokuspunkter, betyder dette i praksis, at man nemt fanger fodboldkampens pragtmål eller legende børn. Også på videofronten er Leicas nye rejsepartner en regulær lækkerbisken. Her foregår videooptagelser i 1080i med 60 billeder i sekundet. Lyden er tilmed i stereo og klar. Det er også fint, at Leica V-Lux 30 optager video i det effektive avchd-format, så man har plads til langt flere videooptagelser på sit hukommelseskort end tilfældet fx er med formatet motion-jpeg.

Bedømmelse 85%

Læs mere
Læs HELE testen i Digital Foto nr. 13
BESTIL DIGITAL FOTO KLIK HER
        Bestil DIGITAL FOTO

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev