Cookie- og privatlivspolitik
Pentrax K-7

Letvægter til de hårdføre

Pentax hopper nu med på videobølgen med det semiprofessionelle spejlreflekskamera K-7 og presser Olympus og videospecialisten Sony, der endnu ikke har video i DSLR.

  • Dato: 21.05.2009

Der må være røde ører hos især Sony, der er blandt de helt store producenter af videokameraer, men endnu ikke har et spejlrefleks med video. Nu er de blevet overhalet af lille Pentax, der med det nye, semiprofessionelle K-7 træder ind i filmskabernes verden, hvor Canon og Nikon allerede har flere modeller.

Nyheden fra Pentax kan optage video i HD-opløsning på 1280 x 720 eller 1536 x 1024 pixels med 30 billeder i sekundet. Men man får ikke Full HD som på Canons modeller.

K-7 er ganske kompakt og blandt de mindste og letteste i mellemklassen. Alligevel er der tale om et kamera med mange spændende funktioner og fine specifikationer. K-7 er udstyret med en ny cmos-sensor med en opløsning på 14,6 mio. pixels.

Pentrax K-7

Desuden har kameraet fået en ny pentaprismesøger med en dækningsgrad på 100 procent, hvor man i mange andre kameraer kun ser omkring 95 procent af det, der kommer med på billedet. Kameraet har 11 autofokuspunkter, hvoraf de ni er krydssensorer, som er ekstra præcise.

Pentrax K-7

Der er desuden tale om et meget hurtigt kamera, som kan bruge lukkertider på ned til 1/8000 sekund og optage serier med hele 5,2 billeder i sekundet.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev