Cookie- og privatlivspolitik
Casio Exilim EX-FH20

Lynhurtigt kamera

Højhastighedskameraer, der er hurtigere end de vildeste digitale spejlreflekskameraer, giver helt nye muligheder for at fastfryse bevægelser i en række fotos. Nu lancerer Casio det superhurtige Exilim EX-FH20, som koster 3198 kroner.

  • Dato: 29.11.2008

Det har hentet de fleste af sine egenskaber fra kameraet Exilim Pro EX-F1, som blev introduceret i marts. EX-FH20 kan tage op til 40 billeder i sekundet med en opløsning på 9,1 mio. pixels.

Hastigheden vælges i syv trin mellem ét og 40 billeder per sekund, og en funktion gør det muligt at lave optagelser med op til 40 stillbilleder, før udløserknappen bliver helt aktiveret.

På den måde er man alligevel sikret billeder, selv om man ikke når at trykke udløseren ned på det rette tidspunkt. Denne funktion bevirker, at man under alle omstændigheder ikke kommer tomhændet hjem.

Casio Exilim EX-FH20

Ved filmoptagelse kan man vælge imellem optagehastigheder på 210, 420 og 1000 billeder per sekund. Desuden kan der under optagelse skiftes fra standardhastigheden på 30 billeder i sekundet til højhastighedsoptagelse med 210 billeder per sekund blot med et tryk på en enkelt knap.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev