Cookie- og privatlivspolitik
Pentax K-m

Markedets billigste spejlrefleks

Takket være Pentax kan man nu få et tidsssvarende spejlreflekskamera med objektiv til under 4000 kroner. Det kan ingen af konkurrenterne endnu hamle op med.

  • Dato: 11.12.2008

Den nye model, som hedder K-m, har en opløsning på 10,0 mio. pixels og byder på indbygget billedstabilisering og sensorrens.

Ser man bort fra Nikon, der bliver ved med at sælge gamle kameramodeller til spotpris, så er Pentax trukket i førertrøjen, når det gælder om at sende et moderne spejlrefleks billigst på gaden.

Pentax K-m

Det helt nye K-m har en vejledende pris på kun 3999 kroner, og det er inklusive et objektiv på 18-55 mm. Kameraet er enkelt udformet med få overskuelige knapper for at tiltale førstegangskøberen. Alligevel er Pentax K-m spækket med avancerede funktioner.

Ligesom Pentax’ øvrige spejlreflekser har K-m indbygget billedstabilisering i kamerahuset, og der er også sensorrens.

Der er tale om et forholdvis hurtigt kamera, som kan tage op til 3,5 billeder i sekundet, når man optager i jpegformat, så det kan sagtens bruges til actionfyldte motiver.

Pentax K-m

Kameraets autofokus har fem fokuspunkter, og den såkaldte Auto-Picture-funktion er med til at sikre perfekte billeder, helt afstemt efter valg af motiv. Kameraet har desuden ti motivprogrammer som fx solnedgang, stearinlys og museum.

Herudover har man fx mulighed for at vælge både blænde- og lukkertidsprioriteret program eller tage fuld manuel kontrol over kameraet. I programmet Sv vælger man selv, hvilken ISO-værdi billederne skal tages ved, mens kameraet vælger en passende lukkertid og blænde.

K-m bruger fire batterier i AAstørrelse og er kompatibelt med Pentax’ objektiver og blitz.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev