Cookie- og privatlivspolitik
Canon PowerShot G10

Mere G-kraft fra Canon

Canon har opdateret sin efterhånden legendariske PowerShot G-familie med det nye kompakte flagskib G10. Den mest markante nyhed er et objektiv med 5x optisk zoom, som svarer til en brændvidde på 28-140 mm.

  • Dato: 29.11.2008

Man får altså meget mere vidvinkel end med forgængeren, der begyndte ved 35 mm. Desuden er kameraet udstyret med en helt ny billedchip på 14,6 mio. pixels.

Billedprocessoren DIGIC 4 er også ny og omfatter blandt andet funktionen i-Contrast, som skal sikre gengivelse af detaljer i mørke områder af et billede uden at skrue så meget op for eksponeringen, at de lyse områder brænder ud til helt hvid.

Ser ansigter fra siden

En række automatiske funktioner til forbedring af fotos supplerer den optiske billed stabilisering. Kamerarystelser eller bevægelser i billedfeltet registreres automatisk, og kameraet skruer selv op for ISOværdien, så slørede billeder forhindres.

En anden funktion skruer op for ISO-værdien, når lysforholdene bliver for dårlige, og en særlig autofokusfunktion låser fokus fast på objekter i bevægelse.

Canon PowerShot G10

Nu kan man vælge eksponeringskompensation på et særligt hjul i venstre side oven på kameraet.

G10 har 26 forprogrammerede funktioner og bedre ansigtsgenkendelse. Ansigter genkendes forfra, i skæve vinkler og i profil. En ny funktion kaldet Face Self-Timer er brugbar, når fotografen selv skal med på billedet. Her sørger kameraets selvudløser for først at tælle ned, når den har registreret yderligere et ansigt i motivet.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev