Cookie- og privatlivspolitik
Panasonic G2

Micro Four Thirds med trykfølsom skærm

Nu er det ikke kun på mobiltelefonen, at man navigerer rundt i menuen med finger-spidsen, for teknologien har bredt sig til Micro Four Thirds.

  • Dato: 26.04.2010

Panasonic lancerer det nye systemkamera G2, som er den første model med en trykfølsom og fleksibel lcd-skærm. Den er på 3,0 tommer med en opløsning på 460.000 punkter, og man kan zoome ind på den ved et enkelt tryk med fingeren. Man kan også blot ved at berøre motivet på skærmen aktivere lukkeren og tage billedet. En anden smart detalje er, at man med fingeren kan stille skarpt på et bestemt område, og at dette også fungerer, mens man optager video.

G2 giver mulighed for at kombinere lcd-skærmen med søgeren, så man opnår en dobbelt live view-funktion. Kameraet har en indbygget Live MOS-sensor og en ny Venus Engine HD II, der ifølge producenten kombinerer en høj grad af detaljer og minimerer støj i motiverne. Der er også ansigtsgenkendelse.

G2 optager HD-video i formatet AVCHD Lite i en opløsning på op til 1280 x 720 pixels. Panasonic er også klar med lillebroren G10, som har verdens letteste hus og en række af de samme funktioner som G2, men dog ikke berøringsfølsom skærm.

Kameraerne sælges i kit med et nyt zoomobjektiv, der dækker 14-42 mm.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev