Cookie- og privatlivspolitik
DIGITAL FOTO på fotomesse

Mød os på Danmarks største fotomesse

Torsdag åbner Danmarks største fotomesse i City2 i Taastrup, og du kan møde DIGITAL FOTOs eksperter på vores stand, hvor du også har chancen for at vinde et Canon EOS 550D.

  • Dato: 10.11.2010

Torsdag slår City2 dørene op for årets store fotomesse, hvor du kan se alt det nye fotogrej og få en snak med DIGITAL FOTOs eksperter, der også kan svare på spørgsmål om fx billedbehandling og optagelse. Messen er åben torsdag den 11. og fredag den 12. november fra klokken 10 til 19 og lørdag den 13. november fra klokken 10 til 17. Og der er gratis adgang.

Alle tre dage holder DIGITAL FOTOs eksperter foredrag. Torsdag klokken 11 og 17 holder den prisvindende naturfotograf Morten Hilmer foredrag om et helt nyt tiltag i bladet, hvor du har mulighed for at deltage. Som tilhører ved foredraget får du endda fortrinsret til at deltage i den spændende nyskabelse. Du får også mulighed for at se nogle af Mortens fantastiske billeder og få tips til optagelse.

Fredag er det bladets kursusredaktør Nils Wille Christoffersen, der viser billeder fra den spændende læserejse til Kenya, som vi var på tidligere på året, og hvor Nils var en af guiderne. Du kan blandet andet se billeder af de mange imponerende dyr og få gode råd til både optagelse og billedbehandling. Nils holder foredrag klokken 11 og 18.

Lørdag kan du klokken 11 og 15 opleve bladets redaktionschef og billedbehandlingsekspert Kristoffer Engbo fortælle om nyhederne i Photoshop Elements 9, som netop er kommet på gaden. Du får også en række generelle tips til billedbehandling.

Blandt de øvrige udstillere finder du blandt andet de store kamera- og tilbehørsproducenter. Og der er også mulighed for at gøre et godt køb på selve messen.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev