Cookie- og privatlivspolitik

Nikon COOLPIX P300

Hvis man savner et lille og diskret kamera med vidvinkel og et lysstærkt objektiv, så er Nikon klar med et godt bud som entusiastens lommekamera.

  • Dato: 23.06.2011

COOLPIX P300 fra Nikon hører til den svagt voksende klasse af kompaktkameraer, der er udstyret med et lysstærkt vidvinkelobjektiv med zoom, og som ikke mindst henvender sig til fotoentusiaster. De øvrige er fx Canon PowerShot S95, Olympus XZ-1 og Panasonic Lumix DMC-LX5, og de er alle udstyret med en ccd-sensor omkring 7,8 x 5,8 mm, altså en større sensor end normalt. Nikon er gået en anden vej og har udstyret COOLPIX P300 med en sensor af typen bsi-cmos, som måler 6,1 x 4,5 mm. Bsi står for baggrundsbelyst. Det har vist sig at være en rigtig god idé. Kameraets billedkvalitet er nemlig fremragende. Det skyldes et samspil mellem et skarpt zoomobjektiv, der på 24 mm åbner til blænde F1.8 og den nye billedchip. Det betyder igen, at selv med et stearinlys som eneste lyskilde, kan man nøjes med
ISO 800. Det giver, takket være den støjsvage cmos-sensor, fremragende billeder. På højere ISO-værdier ses dog korn i de mørke områder.

Bedømmelse 90%

Læs mere
Læs HELE testen i Digital Foto nr. 9
BESTIL DIGITAL FOTO KLIK HER
        Bestil DIGITAL FOTOÅrets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev