Cookie- og privatlivspolitik

Nikon COOLPIX P500

P500 er nærmest en lille raket i forhold til sine forgængere, for den REAGERER NÆSTEN UDEN TØVEN. Samtidig er zoomområdet forrygende, så på mange måder burde Nikon have opskriften på et succeskamera.

  • Dato: 25.07.2011

Nikon byder her ind med en verdensrekord, hvad angår kraftig zoom. COOLPIX P500 har nemlig hele 36x zoom, der rækker ud til 810 mm på telen. Det er kun sølle 30 mm fra rekord-indehaverne på markedet. Til gengæld klarer kameraet i den anden ende 22,5 mm på vidvinkel, hvilket bør glæde alle dem, der elsker at tage billeder af landskaber eller i storbyen.Kameraets billedstabilisering er effektiv, men den kan desværre kun slås fra via menusystemet. Det er upraktisk, hvis man tager fotos et sted og skal skyde skiftevis med og uden stativ.Billedkvaliteten er fin op til ISO 800, hvor billedernes detaljegrad bliver fladere og støjen synligere. Støjreduktionen tager dog fat allerede fra ISO 160 og begynder her at udglatte detaljerne lidt. Kameraets øverste grænse er ISO 3200, hvilket kun bør være en nødløsning. Hvis man foretrækker at have fuld kontrol over eksponeringen, vil man blive irriteret over ISO-indstillingen, som kun kan ændres inde i menuen. Der burde i stedet være en dedikeret ISO-knap på kameraet, hvilket i øvrigt også burde gælde for indstilling af hvidbalancen.

Bedømmelse 82%

Læs mere
Læs HELE testen i Digital Foto nr. 11
BESTIL DIGITAL FOTO KLIK HER
        Bestil DIGITAL FOTOÅrets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev