Cookie- og privatlivspolitik

Ny firmware til Panasonic, Fujifilm og Ricoh

Husk at holde dit kamera opdateret med den seneste firmware-version. Der er netop kommet nye til en række kameramodeller.

  • Dato: 01.12.2010

Panasonic er klar med forbedringer til modellerne Lumix DMC-FZ100, DMC-FX700 og DMC-FX70. Den seneste firmware sikrer, at Motion Deblur Mode virker bedre. Funktionen analyserer motiver i bevægelse og sørger for at finde en lukkerhastighed, som kan fastfryse dem uden sløring. Desuden er autofokus forbedret under optagelse af video på modellerne FZ100 og FX700. Du kan finde opdateringerne her.

Fujifilm er ude med en ny firmware til FinePix HS10, som betyder, at man nu kan indstille den brugerdefinerede hvidbalance korrekt, når man har tilsluttet en ekstern blitz. Du kan hente firmware version 1.04 her.

Endelig har Ricoh klar med en opdatering til CX4. Der er tale om en rettelse af en fejl, hvor symbolet for kamerarystelser ikke blinkede, når man benyttede motivprogrammet Night Landscape Multi-Shot. Du finder version 1.05 her.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev