Cookie- og privatlivspolitik
Ny iPhoto forkæler dine fotos

Ny iPhoto forkæler dine fotos

Apple er netop kommet på gaden med en ny version af iLife-programpakken, hvor der blandt andet i den grad er kælet for præsentationen af billederne.

  • Dato: 21.10.2010

En af de største nyheder i programmet iPhoto ´11 er muligheden for at se ens billeder i såkaldt fuldskærm, så fotos får mere plads, mens ikoner, menuer og paletter fylder minimalt. Man kan både kigge billederne igennem, redigere dem og dele dem med andre, mens man har funktionen aktiveret.


Apple har også forbedret de medfølgende billedshow, så dine fotos præsenteres meget flottere via en af de 12 professionelt designede skabeloner. Det er desuden blevet endnu lettere at skabe forrygende fotobøger, hvilket længe har været en af Apples stærke sider. Den nye designfunktion til fotobøger kan også bruges til at skabe elegante invitationer og kort, trykt på kvalitetspapir. Endelig er det nu langt nemmere at lægge udvalgte fotos op på Facebook, og hvis personer er navngivet i iPhoto ´11, vil navnene også kunne overføres til Facebook. Programmet er en del af softwarepakken iLife ´11, der koster 399 kroner og kan købes nu.

Læs mere om iPhoto ´11 på Apples hjemmeside

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev