Cookie- og privatlivspolitik

Ny spejlrefleksserie fra Canon

Priserne på spejlrefleks er så lave, at Canon må lave en helt ny kameraserie for at følge med de billigste konkurrenter. Første model hedder EOS 1000D.

  • Dato: 10.06.2008

Jo flere cifre navnet på et EOS-kamera indeholder, jo billigere er det. Hidtil har det billigste spejlrefleks fra Canon været EOS 450D til godt 7000 kroner med et standardobjektiv på 18-55 mm med billedstabilisering. Men nu har Canon indført en ny digital spejlrefleksserie ved at tage endnu et ciffer i brug. EOS 1000D kommer til at koste 5599 kroner med det samme objektiv.

Ligesom storebroren byder kameraet på sensorrens, DIGIC III-processor og live view, så man kan se sit motiv på lcd-skærmen. Til gengæld er opløsningen sat ned fra 12,2 til 10,1 mio. pixels, skærmen er på 2,5 tommer mod 3,0, og der er syv autofokuspunkter, hvilket er to færre end på EOS 450D. Hastigheden er lidt lavere, da EOS 1000D kan tage tre fotos i sekundet mod 3,5.

Nyheden har også arvet funktioner fra resten af EOS-familien, der skal give fotos bedre lys og farver. Således kan man bruge Picture Style, så man kan tilpasse farver og kontrast til forskellige motivtyper. Funktionen Auto Lighting Optimizer sørger for at hive detaljer frem i billeder taget i kontrastrigt lys.

Pixels10,1 mio.Brændviddeforlængelse1,6xHukommelseSD-kortMål126.1 x 97.5 x 61.9 mmVægt460 gPris4799 kroner

Se flere specifikationer på Canons hjemmeside.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev