Cookie- og privatlivspolitik
Minox DC 1211

Nyt fra spionfabrikken

Den tyske kameraproducent Minox, der er mest kendt for deres miniaturekameraer, er klar med det nye traditionelle kompakt-kamera DC 1211.

  • Dato: 11.12.2009

Minox producerede i perioden 1937 til 1943 et legendarisk spionkamera, som siden hen er blevet videreudviklet og endda også digitaliseret inden for de sidste par år. Minox er dog andet end miniature, og med DC 1211 følger producenten i hælene på alle øvrige kameraproducenter. Der er tale om et kompaktkamera med en opløsning på 12,0 mio. pixels og 5x optisk zoom, der dækker brændviddeområdet 34-170 mm. Kameraet har både ansigts- og smilegenkendelse.

Minox DC 1211 er udstyret med optisk billedstabilisering, som sikrer kameraet mod rystede billeder, og med den indbyggede panorama-funktion kan man sammensætte en række fotos til et stort panoramabillede. Man kan printe direkte fra kameraet via PictBridge med en kompatibel printer. Kameraet, der har en stor skærm på 3,0 tommer, koster 1582 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev